Age of Empires II (2013)

Age of Empires II (2013)

SPOLSZCZENIE - Polish Language [Beta]
Kuszlyk  [developer] 25 Feb, 2018 @ 10:39am
Poszukiwani testerzy!
Zależy mi na jak najwyższej jakości tłumaczenia. Ze względu na mój ograniczony zasób czasowy, poszukuję testerów, którzy są gotowi sprawdzać wszelkie wprowadzane zmiany przed ich oficjalnym wydaniem w spolszczeniu.

Nie jest wymagana znajomość języka angielskiego, lecz liczę na dobrą znajomość języka polskiego - zwłaszcza interpunkcji. Zadaniem testera będzie znalezienie błędów, które ja przeoczyłem - nie tylko zgłaszanie brakujących fraz w tlumaczeniu, ale także poprawianie wszelkich błędów językowych.

Jeśli jesteś zainteresowany - napisz do mnie prywatną wiadomość lub wyślij e-mail na adres kuszlykk@gmail.com.
Możesz także odpowiedzieć w tej dyskusji, a ja skontaktuję się z Tobą.

P.S: W chwili obecnej głównym zadaniem testera byłoby granie w kampanie, które zostały przetłumaczone przed ich oficjalnym wydaniem uaktualnienia. W przyszłości przetłumaczeniu ulegną także pliki historyczne. Czasem mogą być jednak inne zadania do wykonania - na przykład w razie opublikowania patcha zmieniającego wiele fraz w trybie multiplayer, zadaniem testera byłoby rozegranie kilku gier on-line i sprawdzenie jakości tłumaczeń.
Last edited by Kuszlyk; 25 Feb, 2018 @ 10:41am
< >
Showing 1-10 of 10 comments
piolodiusz 10 Jun, 2019 @ 2:57am 
Propozycja jest nadal aktualna? :)
vagask2 27 Nov, 2019 @ 5:35pm 
czesz .. jaka wersja jest to tego tlumaczenia bo chce kupic i nie jestem pewny
Kuszlyk  [developer] 29 Nov, 2019 @ 5:01pm 
Hej,
Spolszczenia nie trzeba kupować, jest w pełni darmowe - wystarczy je zasubskrybować. :)
Obecnie jest dostępne tylko dla wersji HD z 2013 roku, lecz planuję je również dodać do Definitive Edition (wymaga to jednak dużo aktualizacji, nad którymi pracuję). W związku z tym - obecnie bardziej poszukuję osoby chętne do testowania w wersji Definitive Edition. :)
Mora89 30 Nov, 2019 @ 10:07am 
Originally posted by Kuszlyk:
Hej,
Spolszczenia nie trzeba kupować, jest w pełni darmowe - wystarczy je zasubskrybować. :)
Obecnie jest dostępne tylko dla wersji HD z 2013 roku, lecz planuję je również dodać do Definitive Edition (wymaga to jednak dużo aktualizacji, nad którymi pracuję). W związku z tym - obecnie bardziej poszukuję osoby chętne do testowania w wersji Definitive Edition. :)

Hej. Akurat ogrywam jeśli to nie problem ze mam wersję z game pass to chętnie sprawdzę i pomogę przy testowaniu
website83 30 Nov, 2019 @ 3:50pm 
Witam
Ja przeniosłem spolszczenie z HD na DE i po małych przeróbkach działa, są oczywiście błędy ale nie powodują one problemów z grą, są przetłumaczone jednostki natomiast idt. ale nie ma tłumaczeń w kampanii gdyż są one już zawarte w głównym pliku tłumaczenia. Ponad to w wersji DE pojawił się problem z polską czcionką ale z tym poradziłem sobie tak, iż z całego pliku polskiego tłumaczenia automatycznie usunąłem ogonki i już nie wyświetlą się żadne krzaczki w miejscu polskich liter.
Mora89 6 Dec, 2019 @ 12:26am 
to gdzie mogę pobrać spolszczenie jeśli nie gram na steam tylko na game pass ?
website83 7 Dec, 2019 @ 7:49am 
Ogólnie autor nie udostępnił spolszczenia w internecie, obecnie uzyskanie spolszczenia jest możliwe poprzez subskrypcję dla wersji HD i mając ją już fizycznie na dysku przeniesienie jej do wersji DE do folderu przeznaczonego do instalacji modów offline.
dar1 26 Jun, 2020 @ 4:02am 
Originally posted by website83:
Ogólnie autor nie udostępnił spolszczenia w internecie, obecnie uzyskanie spolszczenia jest możliwe poprzez subskrypcję dla wersji HD i mając ją już fizycznie na dysku przeniesienie jej do wersji DE do folderu przeznaczonego do instalacji modów offline.
Hej.Możesz opisać dokładnie jak przeniosłeś spolszczenie z HD do Definitive ed?
website83 30 Jun, 2020 @ 12:28pm 
Spolszczenie wersji DE jest już umieszczone w postaci moda spolszczenie nie zawiera tłumaczenia kampanii ani plików historycznych
miodzio25 14 Jul, 2020 @ 4:53am 
Jeśli chodzi o wersję Definitive Edition to mogę potestować.
< >
Showing 1-10 of 10 comments
Per page: 1530 50