Total War: ROME II - Emperor Edition

Total War: ROME II - Emperor Edition

Hellbent's Traits, Talents, and Toadies: A Character Mod Overhaul v.1.6
How can i translate discription of skills? i cant see it in my version...
if enybody know how do it, help me please.
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Dimasalang  [developer] 30 Oct, 2013 @ 1:42pm 
Download the UPC Project. It's in the FAQs.

Please read the description of this mod very carefully in the future.
thank you, mi inglish is bad and i andarstand not all what wriht in discription))
Btad 17 Nov, 2013 @ 12:39am 
i have the english version of the game and in mine it tells me the discription but not what it helps like exp: Greek Exile
"I was loyal! They Exiled Me!"
and thats all it will say. it wont say the +20% melee attack skill part.
Не работает. Пишет лишь название навыков полководцев и их краткое описание,но не показывает какие характеристики меняет. Что делать?

Does not work. Writes only the name of the skills commanders and their brief description, but does not show what characteristics change. What to do?
в факе есть ссылка на UPC project оттуда надо скачать файлик с русификатором и закинуть его в корень игры и всё будет чик-пок))
Originally posted by Павлик Журавлик:
в факе есть ссылка на UPC project оттуда надо скачать файлик с русификатором и закинуть его в корень игры и всё будет чик-пок))

Ну так я так и сделал. Скачал русский UPC и закинул в data
Ноль эмоций! Как было лишь описание скилов без бонусов - так и осталось. :/
saintraa 14 Jan, 2015 @ 4:32pm 
У меня показывает, что меняет какой навык, но не показывает оригинальную подпись навыка. Решается только, если изменить язык игры на англ.
есть мод который русифицирует большую часть популярных дополнений из воркшопа, надо поискать, помоему в одной из версий TTT есть на него ссылка.
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Per page: 1530 50