Dawn of Man

Dawn of Man

Tlumaczenie Dawn Of Man
inhumat0r  [developer] 12 Mar, 2019 @ 1:12am
Odświeżanie zmian w nowych wersjach tłumaczenia
Zauważyłem u siebie, że po korekcie plików tłumaczenia (poza plikami gry), załadowaniu tego do Steam Workshop, następnie pobraniu tego jak zwykły mod, często gra "nie widzi" poprawek. Ktoś jeszcze tak ma?
< >
Showing 1-5 of 5 comments
TiGeR 12 Mar, 2019 @ 8:26am 
Witam
Myślę że to jet kwestia zamknięcia i przeładowania gry :)
Down of Man pozwala instalować modyfikacje w locie czyli podczas uruchomionej gry to jednak proces instalacji samej modyfikacji następuje już podczas uruchamiania samej gry ( a nie podczas wczytywania save)
Pozdrawiam
inhumat0r  [developer] 12 Mar, 2019 @ 9:15am 
No właśnie to nie działa, weryfikacja plików gry i przeinstalowanie tłumaczenia też nie. Po prostu, po którymś uruchomieniu dopiero nowe tłumaczenie "zaskakuje".
TiGeR 12 Mar, 2019 @ 9:32am 
Hmm
Czyli jest tak jak np w modach do ARK- jest mod jego kopia i kolejna kopia tymczasowa gdzieś na steam co jest upierdliwe przy aktualizacjach gzie nierzadko w ARKu trzeba było ręcznie szukać i usuwać modyfikacje bo sam steam sobie nie radził z podmiana plików.
W Dawn of Man nie udało mi się zlokalizować gdzie lądują się modyfikacje :(
Na pewno nie jest to twoją winą a sam steam potrzebuje trochę czasu między aktualizacjami od twórców czasem szybciej lub wolniej to robi zależnie od obciążenia swojej infrastruktury.
inhumat0r  [developer] 12 Mar, 2019 @ 9:36am 
Najlepsze jest to, że jak sprawdzam pliki moda ściągnięte przez Steam, to w plikach wprowadzone zmiany są, a mimo to gra ich nie załapuje.
Co do samej aktualizacji, to wrzucam je poprzez automat udostępniony przez producenta gry. Jest to o tyle upierdliwe, że wylogowuje mnie ze Steama. Kiedy jednak się zaloguję, to Steam mojego zaktualizowanego moda od razu pobiera i pliki się NIBY zgadzają.
Last edited by inhumat0r; 12 Mar, 2019 @ 9:40am
TiGeR 12 Mar, 2019 @ 9:49am 
Heh co zrobisz :) z magia nie wygrasz ( tak jak podejrzewałem jest gdzieś jakaś kopia nie zaktualizowana którą gra jeszcze widzi w poprzedniej wersji )
Nie będę już zaśmiecał tu wątku, moja wiedza w tym temacie jest nie wystarczająca dam szanse innym :)
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 1530 50