Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
Myślę że to jet kwestia zamknięcia i przeładowania gry :)
Down of Man pozwala instalować modyfikacje w locie czyli podczas uruchomionej gry to jednak proces instalacji samej modyfikacji następuje już podczas uruchamiania samej gry ( a nie podczas wczytywania save)
Pozdrawiam
Czyli jest tak jak np w modach do ARK- jest mod jego kopia i kolejna kopia tymczasowa gdzieś na steam co jest upierdliwe przy aktualizacjach gzie nierzadko w ARKu trzeba było ręcznie szukać i usuwać modyfikacje bo sam steam sobie nie radził z podmiana plików.
W Dawn of Man nie udało mi się zlokalizować gdzie lądują się modyfikacje :(
Na pewno nie jest to twoją winą a sam steam potrzebuje trochę czasu między aktualizacjami od twórców czasem szybciej lub wolniej to robi zależnie od obciążenia swojej infrastruktury.
Co do samej aktualizacji, to wrzucam je poprzez automat udostępniony przez producenta gry. Jest to o tyle upierdliwe, że wylogowuje mnie ze Steama. Kiedy jednak się zaloguję, to Steam mojego zaktualizowanego moda od razu pobiera i pliki się NIBY zgadzają.
Nie będę już zaśmiecał tu wątku, moja wiedza w tym temacie jest nie wystarczająca dam szanse innym :)