Trine
Trine EE - Turkish Language Pack
Mods Butonu Yok
Launcher'da Mods butonu yok. Ben mi yanlış yere bakıyorum anlamadım?

Screenshot: https://i.imgur.com/9hV1wbV.png
Last edited by Rubenis RBA-06; 17 Sep, 2020 @ 4:39am
< >
Showing 1-9 of 9 comments
DryreL | Artwork Designer  [developer] 16 Sep, 2020 @ 3:50pm 
Mac işletim sistemi mi kullanıyorsunuz?
Rubenis RBA-06 16 Sep, 2020 @ 5:25pm 
Originally posted by DryreL | Artwork Designer:
Mac işletim sistemi mi kullanıyorsunuz?

Hayır, GNU/Linux.
Last edited by Rubenis RBA-06; 17 Sep, 2020 @ 12:53am
Rubenis RBA-06 17 Sep, 2020 @ 6:58am 
Frozenbyte desteğe e-posta attım. Konuyu dile getirdim. Geri dönüşleri:

Unfortunately mods are only supported by the Windows version of the game, so that's why the button is missing from your launcher. We currently don't have plans to add mod support for Linux.

:steamsad:
Last edited by Rubenis RBA-06; 22 Sep, 2020 @ 1:44pm
DryreL | Artwork Designer  [developer] 25 Dec, 2020 @ 11:32am 
Evet, Windows dışı işletim sistemlerinde maalesef oyunun bazı özellikleri bulunmayabiliyor. Oyun oynayacaksanız Windows'a geçmenizi tavsiye ederim
Yama trine 2 için de geçerli mi?
DryreL | Artwork Designer  [developer] 15 Feb, 2021 @ 11:34am 
Originally posted by Tek7HackDedi:
Yama trine 2 için de geçerli mi?
Merhaba, yama sadece Trine: Enhanced Edition için geçerlidir. Trine 2'nin resmi Türkçe dil desteği bulunmaktadır.
DryreL | Artwork Designer  [developer] 12 Jul, 2021 @ 2:53am 
Originally posted by systmrrr:
dil dosyaları windowsa uyumlu ondan öyle oluyor. linux için ayrıca dosya hazırlanması atölye olarak eklenmesi gerek veya dışardan dosya değiştirilerek de yapılabilir. bunu yapcak babayiğit gerek. eğer tr yapan geliştirici linux içinde yapmak isterse yardımcı olurum. ve herkesin paylaşımına açarız. destek için iletiişime geçerse sevinirim. zaten dil dosyaları hazır zaten dosyalar üzerinde değişiklik yapılacak
Dil dosyalarını buradan indirebilirsiniz -> mediafire . com/file/52rrxhad1wlkb6v/Trine_Enchanted_Edition_%2528Turkish%2529 .fbq/file (boşlukları silin)
Linux veya başka bir platform için uyumlu hale getirebilirseniz herkes faydalanabilir :)

Last edited by DryreL | Artwork Designer; 12 Jul, 2021 @ 2:53am
zertel 16 Mar @ 2:52pm 
Linuxta proton aktif ettim ve mods butonu geldi ama modu indirdiğim halde çalışmadı. Original Trine ile hikayeye bakıyorum, coop ise ingilizce devam..
Originally posted by zertel:
Linuxta proton aktif ettim ve mods butonu geldi ama modu indirdiğim halde çalışmadı. Original Trine ile hikayeye bakıyorum, coop ise ingilizce devam..

Bu konunun varlığını bile unutmuşum, müsait vaktimde tekrar deneyeceğim :D
< >
Showing 1-9 of 9 comments
Per page: 1530 50