Unturned

Unturned

Magda Bereda song pack [stereo] (manual instalation) [OUTDATED]
 This topic has been pinned, so it's probably important
Snowdrop  [developer] 28 Jun, 2017 @ 6:21am
FAQ [PL]
1. Jak zainstalować poprawnie moda na multi na serwerze?
Odp: Zrobie do tego osobny poradnik o ile się potwierdzą moje spekulacje

2. Czemu jak ludzie puszczają Unturned_theme słyszę 5in1 - Despacito, Attention, Stay, There's Nothing Holding' Me Back, Symphony (cover) i na odwrót chyba że ktoś też ma moda?
Odp: Narazie Nelson nie nadał systemu ID dla utworów więc wszystko leży po stronie klijenta. (chyba)

3. Potrzebuje pomocy!
Odp: Skorzystaj z sekcji komentarzy i podziel się problemem lub napisz to w sekcji Help lub Help PL

4. Mod jest niedopracowany?
Odp: Ponieważ udostępniam go w formie alfy/bety. Jeżeli chodzi o optymalizacje to jest kawał dobrej roboty, ale z ID system oraz dokumentacją już nie. Wraz z kolejnymi aktulizacjami będę nad nim pracował.

5. Kiedy poprawnie działający multiplayer bez problemów z serwerem?
Odp: Jak dostaniemy aktulizacje od Nelsona z kompatylnymi modułami z BE (Battle Eye) albo jak zaimplementuje ID system.

6. Czy istnieją dalsze plany?
Tak. Po za naprawieniem problemów z multi mam zamiar zrobił moduł na public/private steroe sounds. Będzie polegał na możliwości przestawiania czy ktoś też ma słyszeć utwory puszczane czy nie, ale jak już wspominałem to moduły muszą stać się kompatybilne.

7. Tak będzie reimport na 4.0
Last edited by Snowdrop; 29 Jul, 2017 @ 5:17am
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Snowdrop  [developer] 28 Jun, 2017 @ 6:07am 
Nie działa
Sprawdź czy usunąłeś localization.meta file bo często to jest przyczną problemów.
Snowdrop  [developer] 28 Jun, 2017 @ 6:22am 
Naprawiłem trochę problemów z localization.meta file po przez zastąpienie go na mapę. Wszystko powinno być w porządku.
Last edited by Snowdrop; 3 Jul, 2017 @ 1:27pm
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Per page: 1530 50