The Long Dark

The Long Dark

Turkish Translation
MRX 4 Jan, 2016 @ 5:15am
TÜRKÇE ÇEVİRİ
Arkadaşlar ben oyunu orjinalde türkçe yama var diye aldım .Yorumlara baktım galiba bir çoğu türkçe yamayı kullanamıyor veya indiriremiyor .Şuan indiriyorum oyunu nasıl olduğu hakkında bilgi verirmisiniz? .Yapımcısına bu arada çok teşşekkür ediyorum korsan oyunlarda olmadığı için özellikle adamsın :D
< >
Showing 1-13 of 13 comments
Sagu 4 Jan, 2016 @ 7:05am 
Bende oyun türkçe diye aldım ama sanırım farklı bir durum var araştırma içindeyim :D
MRX 4 Jan, 2016 @ 10:19am 
kardeşim ben kurdum abone olduktan sonra ayarlara girip türkçe yaptıktan sonra oluyor
Atom37 4 Jan, 2016 @ 4:29pm 
KARDEŞİM BEN ABONE OLUYORUM HERHANGİ BİR İNDİRME FALAN OLMUYOR. NEYİ NASILYAPCAZ Bİ
BİLGİLENDİRME YAPIN LÜTFEN. HİÇ BİR YERDE İNDİRME BUTONU FALAN YOK OTOMATİK İNDİRİLİYORSA BENDE NEDEN İNMİYOR NE YAPABİLİRİM LÜTFEN YARDIM.
MRX 5 Jan, 2016 @ 7:25am 
SEN OYUNU İNDİRDİN Mİ
Baba Yaga 25 Jan, 2016 @ 2:16am 
oyun zaten yüklüydü bende sadece abone oldum Türkçe olmadı silip tekrarmı yükleyim . Eger öyleyse hiç 17 gün hayatta kaldım başıma gelmeyen kalmadı.
Pesımıst 25 Jan, 2016 @ 2:00pm 
Originally posted by Don't|Panic CaldiCott:
oyun zaten yüklüydü bende sadece abone oldum Türkçe olmadı silip tekrarmı yükleyim . Eger öyleyse hiç 17 gün hayatta kaldım başıma gelmeyen kalmadı.

arkadaşım aslında gerek yok diye biliyorum ama gerek varsada C:\Users\Pesimist\AppData\Local\Hinterland burdaki the long dark klasörünü masaüstüne kopyala sen her ihtimale karşı kayıtın sağlam kalır bu klasörü oyun kurulduktan sonra aynı yere tekrar at
Last edited by Pesımıst; 25 Jan, 2016 @ 2:01pm
IamYourFriend 31 Jan, 2016 @ 11:11am 
abone olduktan sonra oyuna girip oyun ayarlarından display e girip language yi türkçe yapın
the commissioner 23 Mar, 2016 @ 2:19pm 
kac tane ceviri mevcut abone olarak 2 mi?
Xeqpe 6 Jun, 2016 @ 10:13pm 
bende abone oldum oyuna girdim ama türkçe seçeneği yok
LagaLuga 7 Jun, 2016 @ 2:29am 
Originally posted by Wikenzei:
bende abone oldum oyuna girdim ama türkçe seçeneği yok

vardır yahu olmaz olurmu seçenekler bölümüne baktınmı iyice ayarlardan hocam.
Xeqpe 7 Jun, 2016 @ 2:34am 
Baktım yoktu ama steam kapatıp açtım düzeldi indirdi dosyayı girdim Türkçe yaptim ama İngilizce birçok yer var hala oyunda
LagaLuga 7 Jun, 2016 @ 2:59am 
Originally posted by Wikenzei:
Baktım yoktu ama steam kapatıp açtım düzeldi indirdi dosyayı girdim Türkçe yaptim ama İngilizce birçok yer var hala oyunda

O kadar olsun boşver, en önemli noktalar türkçe, malzemeler,craftlar,envanter vs...200 gün hayatta kalmanı bekliyoruz o zaman :)
Xeqpe 7 Jun, 2016 @ 3:04am 
hayırlısı diyelim :D
< >
Showing 1-13 of 13 comments
Per page: 1530 50