Project Zomboid

Project Zomboid

Project KafeZ B41
Tanımlanıyor... Çözümü *GÜNCEL
Tanımlanıyor da 1 saat beklemekten bıktığım için çoğu yabancı forumu da inceleyip 1 dakikada nasıl hızlı açacağınızı anlatıyorum.

ADIM ADIM ÇÖZÜM

1. Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ProjectZomboid\steamapps içerisindeki "workshop" klasörünü silin.

2. Program Files (x86)\Steam\steamapps klasöründe "workshop" klasörünü kopyalayın ve Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ProjectZomboid\steamapps bu konuma yapıştırın.

! Bu sırada dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var. workshop klasörünün içine girip content e girin 108600 isimli dosyayı kopyalayın. Farklı sayılarda klasörler varsa onlar muhtemelen oynadığınız başka oyunların mod klasörüdür dikkat edin sorun olmasın. Ben 1 saat tanımlanıyor ekranını böyle çözdüm. Geri kalanını zaten Ventos kendi adım adım kurulum forumunda paylaşmış. Ben bunu sadece dikkat edin diye yazdım siz workshop klasörünü kopyalayıp atacaksınız. Neyse sorunuz olursa yazarsınız tartışırız. İyi oyunlar. Bu arada alt+tab filan atmayın oyun direkt patlıyor ekrana fazla tıklamayın olayları filan.
Last edited by babayaga; 19 Jul @ 3:14pm
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Myso 20 Jul @ 5:21am 
selam, tüm adımları yapmama rağmen oyun içindeki mod arayüzünde bandits modu ve eto diye bir mod hata veriyor. ve senin adımını yapmama rağmen hala uzun süre bekliyorum ama açılmıyor.
babayaga 20 Jul @ 5:26am 
bandit modu bende de çalışmıyordu sebebini bilmiyorum ama çok fazla çözüm denedim ben de çalışan çözüm buydu. Belki modlar son sürüm güncel oldukları için sorun oluyordur. Paket yapımcısı güncellemeyeceğini söylemişti. Modların eski sürümünü kurup dene istersen onlarda manuel kurulum kısmında yazıyor

Originally posted by Myso:
selam, tüm adımları yapmama rağmen oyun içindeki mod arayüzünde bandits modu ve eto diye bir mod hata veriyor. ve senin adımını yapmama rağmen hala uzun süre bekliyorum ama açılmıyor.
Myso 20 Jul @ 5:32am 
Teşekkürler, ilk aşamayı geçtim sanırım bilmiyorum yani artık tanımlanıyorda kalmıyor ama "Sunucu Başlatma esnasında durduruldu(NormalTermination)" hata ile karşılaşıyorum ve tekrardan geriye yani coop sunucu başlatma sayfasına atıyor. bu sorun hakkında bilgin var mı? hiç denk geldin mi?
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Per page: 1530 50