The Binding of Isaac: Rebirth

The Binding of Isaac: Rebirth

Isaac Ukranian 0.2v
Demabel  [developer] 25 Mar, 2023 @ 3:45pm
Баги, неточності, проблеми.
Тут ви можете писати про будь яку проблему в роботі модифікації, мені це важливо і я спробую вам допомогти
< >
Showing 1-15 of 17 comments
imaginedFantasy 29 Mar, 2023 @ 11:08pm 
Чумус коли у мене це модифікація включене з I draw a card ( https://gtm.steamproxy.vip/sharedfiles/filedetails/?id=1991414490 ) той інший мод неправильно працює. проблем нема з інчеме модифікації яке я клучаю з ним, тілки з цим.

Той мод роби що коли ти використовуєш колода таро тоді воно в голос каже “I draw a card!”, і *тільки* коли використовуєш колода таро. З цим мод воно чомусь каже то на будь яку річ, наприклад самотня душа, або шуп та вуп, або нам треба глибше.
Demabel  [developer] 30 Mar, 2023 @ 3:07am 
Originally posted by imaginedFantasy:
Чумус коли у мене це модифікація включене з I draw a card ( https://gtm.steamproxy.vip/sharedfiles/filedetails/?id=1991414490 ) той інший мод неправильно працює. проблем нема з інчеме модифікації яке я клучаю з ним, тілки з цим.

Той мод роби що коли ти використовуєш колода таро тоді воно в голос каже “I draw a card!”, і *тільки* коли використовуєш колода таро. З цим мод воно чомусь каже то на будь яку річ, наприклад самотня душа, або шуп та вуп, або нам треба глибше.
Насправді я не тестував сумісність з іншими модами взагалі, тому можу точно за роботу, тільки своєї модифікації. Спробую написати розробнику I draw a card, можливо це його баг.
imaginedFantasy 30 Mar, 2023 @ 7:45pm 
Originally posted by Demabel:
Насправді я не тестував сумісність з іншими модами взагалі, тому можу точно за роботу, тільки своєї модифікації. Спробую написати розробнику I draw a card, можливо це його баг.

Дякую :3
imaginedFantasy 8 Apr, 2023 @ 11:40pm 
Під час гри з хранитель я помітив, що ім’я обрізане на VS екран
Я перевірю, чи інші довгі імена також обрізані
imaginedFantasy 9 Apr, 2023 @ 12:40am 
Originally posted by imaginedFantasy:
Під час гри з хранитель я помітив, що ім’я обрізане на VS екран
Я перевірю, чи інші довгі імена також обрізані
це стається з Магдалин, Самсон, Азазель, Лазар, Загублений, Аполіон, Забутий, Віфанія, i Яків та Iсав (але не Яків коли він сам)
Demabel  [developer] 9 Apr, 2023 @ 11:28am 
Можна будь ласка скріншоти цього?
󠁳 12 Aug, 2023 @ 9:17pm 
я знайшов проблему, коли ви намагаетеся через консоль щось собі дати (через команду g (give)), то нічого не працює, проте команда spawn працює добре
Last edited by 󠁳; 12 Aug, 2023 @ 9:23pm
Demabel  [developer] 13 Aug, 2023 @ 1:51am 
Originally posted by zralok:
я знайшов проблему, коли ви намагаетеся через консоль щось собі дати (через команду g (give)), то нічого не працює, проте команда spawn працює добре
Доброго дня, консоль абсолютно зламана стає під час використання перекладу. Я знаю про цей баг і на жаль його не можливо виправити..
󠁳 13 Aug, 2023 @ 2:09am 
Originally posted by Demabel:
Originally posted by zralok:
Доброго дня, консоль абсолютно зламана стає під час використання перекладу. Я знаю про цей баг і на жаль його не можливо виправити..
дякую за швидку відповідь
Ne Ne Vova 30 Sep, 2023 @ 4:42am 
Доброго дня, з якоїсь причини при використанні цього моду, предмет "моє відображення" не дає + до шкоди і - до удачі, а працює як до оновлення, де це додали.
Taktik021 19 Oct, 2023 @ 9:21am 
в мене при виборі складності жадібність налазить на складно і виглядає це криво це можливо якось пофіксити?
Ne Ne Vova 23 Oct, 2023 @ 1:00pm 
Так, теж таке є іноді, як пофіксити я не знаю
catewari 18 Nov, 2023 @ 11:59am 
коли граєш в кооперативі та другий гравець померає гра вилітає. я перепробував помирати з всіма модами по черзі і баг точно через цей мод
Demabel  [developer] 25 Nov, 2023 @ 11:52am 
Originally posted by catewari:
коли граєш в кооперативі та другий гравець померає гра вилітає. я перепробував помирати з всіма модами по черзі і баг точно через цей мод
Знаю про цю проблему, все ще не знайшов причину
Guru 28 Dec, 2024 @ 3:37am 
Помітив також те що коли мод включено то ефект ребалансу предметів анулюється,приклад у активного предмета пустота було шість зарядів а після балансу 4 а якщо ввімкнути мод то буде знову 6,сподіваюсь оновлення буде скоро
< >
Showing 1-15 of 17 comments
Per page: 1530 50