Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Better Turkey+ and Europe in Flames:AGORA [BETA]
TsEragon  [developer] 8 Sep, 2022 @ 3:51pm
Cahille Sohbeti Kestim...
Önümüzde mod ile alakalı baya ciddi duyar kasıp boş atan bir tayfa var. Öncelikli olarak ben şunu belirteyim, bu modu oynamaya biz sizleri zorlamıyoruz. Modun içinde bulunan etmenler yani odaklar, tarihi ve alternatif olaylar sizleri rahatsız ediyorsa oynamazsınız ve abonelikten çıkarsınız (Bu durumda bizim kaybımız 0) . Bunları da geçtim konu olan belli başlı 2-3 odağa gelelim. Konu olan odaklardan bazıları belirli bir etnikeye karşı yapılan duyar çalışması ve diğer bir konu ise Atatürk devri din. Ben bu Atatürk fokusundan şunu bunu sil diyen arkadaşlara cevaben şunu belirteyim, sen eğer Cumhuriyet tarihini en doğrusundan en yanlışına kadar araştırmayıp tek bir kaynak üzerine yorumluyorsan zaten benim nitelendirmeme göre sen bir putperest cahiliye arabısın (Bu örnekleme olaya açıklık getirmek için bundan malzeme çıkmaz size) Seni ancak hakikati görmek kurtarır yani bi peygamberin gelip senin o put edindiğin yanlışı yıkması gerekir (Seni senin öğrenmen kurtarmaz, başkası yani bizzat bu olayları görmüş kişiler seni inandırabilir ancak.) Belirli bir etnikeye karşı sözde nefret besleyen dediğiniz odaklara gelecek olursak eğer cevabı çok basit bak, biz yaptık oldu. Bu arkadaşlar laf anlatmaya çalışmaktan baydım çünkü biz ne yazarsak yazalım bu gruptaki arkadaşlar inadım inat ediğim dedik demeye devam edecek söylenilen bilgi doğru bile olsa "yok yav o öyle değildir kesin bi amacı vardır" bıd bıd bıd derler. O yüzden mod hoşunuza gitmediyse modu bırakır daha iyisini arar bulur onu oynarsın güzel kardeşlerim. Önemli Not! Yazılanlara muhalefet edebilirsiniz lakin cevap alamayacaksınız. Cevap alamamanızın nedeni ise başlıkta gizli (Göz kırpma efekti) :steamthumbsup:

"Benim bir dinim yok ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum. Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir. Âdetâ halkı bir kapana kıstırırlar. Benim halkım demokrasi ilkelerini, gerçeğin emirlerini ve bilimin öğretilerini öğrenecektir. Mustafa Kemal Atatürk
Last edited by TsEragon; 24 Dec, 2022 @ 2:02pm
< >
Showing 1-1 of 1 comments
Geliştirici böyle düşün devlet hastanesinin randevu sistemi bozuk beğenmedin ve eleştirdin diye gitmeyecen mi seve seve gideceksin ki tedavi olasın sizden başka detaylı TR modu yapan yok sizde tekelliği kullanıp absürt şeyleri hatta belki kendi idolojinize yakın şeyleri eklemeye başladınız sen şimdiden atmışsın yükü bu mesajlara cevap vermiycem diye umarım bu atılan eleştiri mesajlarını silmessin. Hakkınızı vermek gerek mod ilk başlarda baya iyidi ama sonrada çakkaları temizle(Bu fokusu yapınca kürt claimleri siliniyor), Kürt katliamı vb şeyler var eleştirince neden duyar kasıyonuz falan diyosun hadi canım sende bunu başka bir ülke bizim için böyle focuslar yapsa analarını ağlatırız ama kendi kardeşlerimize yapınca sıkıntı yok şimdi başka konuya gelelim Muhammed ismini sil focusuna,Atamız hayatta olup böyle bir şey görseydi nasıl bir tepki verceğini hepimiz biliyoruz adam adına konuşmussunuz nerden biliyorsunuz ateist olduğunu pensilvanya, ingiltere veya alman maklubecilerin kaynaklarını göstermeyin hocam ben milliyetçi bir kemalist olarak diyorum müslümanım ve Peygamberimizin isminden rahatsız olmam bir kemalistinde rahatsız olacağını düşünmüyorum bak o focusu laik yap yada direk ateist yazsan sıkıntı değil ama özellik Muhammed ismini sil diye yazınca bu modu tasarlayanların nasıl bir fikirleri olduğunu anlıyor insan. Dahada uzatmak istemiyorum ztn bu eleştirilen kısımları fixleseniz bile bana artık samimi gelmiycek çoğu kişiyede gelmez zaten ama bunu bilin Türküm,Müslümanım ve milliyetçi bir Kemalistim ve her ırka her dine saygı göstren bir milletin çocuğu olmaktan gurur duyuyoruz.
Last edited by 𐰽𐰢𐰃𐰋𐰃𐰠𐰃𐰲; 9 Sep, 2022 @ 10:05am
< >
Showing 1-1 of 1 comments
Per page: 1530 50