Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

AGORA GREAT WAR RP [CLOSED]
Ülke denge problemleri
Modda birçok problem var mod yeni farkındayım ama bunları anlatma amacım modun düzelmesini istemem

Problemler

Osmanlı Dengesizliği

-Fazlasıya güçlü bir orduya sahip başlıyor
-Garip bir şekilde en çok uçağa osmanlı sahip
-Oyun başı fabrikada fransadan,ingiltereden daha üstün
-Osmanlı gerçek dışı bir nüfusa sahip
-osmanlı debufflarından çok hızlı kurtuluyor

Genel olarak osmanlı fazla güçlü .oyundaki gerçek majorlarla aynı kuvvete olması mantık dışı

Rusya problemleri

-Rusya ekonomik açıdan osmanlı dışındaki tüm diğer devletler gibi aşırı zayıf
-Rusya rp gereği volunteer atabilmesi gereken bir devlet ama balkan savaşlarına zerre müdahale edemiyor

bunlar dışında bir problem göremedim

Balkan ülkesi problemleri

- Tartışmaya kapalı en büyük problem balkanların prusyası bulgaristanda savaşa kadar maksimum çekebileceği ordu bile çok zayıf kesinlikle oyun başı daha büyük bir orduyla başlayabilmeli ve osmanlıyı yenmede gerçek tarihteki gibi önemli rol oynamalı

-En büyük ikinci problem balkanların 2.mega gücü romanyada bu ülke 2.balkan savaşına kadar devasa bir ordu kurabilmeli bulgaristanı mahvedecek kadar olmasa da çok yorucak bir kuvvet haline gelebilmeli ama bu ülkenin ordusu liberya ordusuyla kapışır konumda

-yunanistan vs diğer küçük balkan ülkeleri nispeten dengeli zaten tarihsel olarak da kendini savunacak orduya sahip olmaları yeterli

bu bir rp modu da olsa balkan savaşında balkanların kazanma şansı yok tamamen tarihsele yakın olma şartı yok ama en azından balkan bölgesi tekrar dengelensin

modu hala deniyorum ve eksikleri not alıyorum mod yapıncısının yorumu dikkate alacağına inanıyorum
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Tuffy 17 May, 2021 @ 3:51pm 
cool
joel 11 Jun, 2021 @ 10:09am 
yapıcı eleştiri steam puanlarım feda olsun
< >
Showing 1-2 of 2 comments
Per page: 1530 50