Everlasting Summer

Everlasting Summer

Українське літо.
Leafmark^^  [developer] 15 Jul, 2020 @ 12:59am
Помилки, баги.
Сюди можете писати які помилки ви помітили під час проходження моду
< >
Showing 1-14 of 14 comments
backwood 16 Jul, 2020 @ 10:20am 
1 краш а так все чіки пукі
MAKE US WHOLE 17 Jul, 2020 @ 1:22pm 
на початку гри написано слово ' міняє '.Прошу автора замінити це слово на ' змінює ',оскільки воно є граматично правильним і присутнє у словнику української мови. Буду й надалі писати про помилки,щоб зробити мод кращим,оскільки необхідно розвивати українську мову у всіх аспектах суспільства
MAKE US WHOLE 17 Jul, 2020 @ 1:25pm 
знайшов помилку у слові ' впізнавали ' там написано ' віпзнавали ', прошу виправити якнайшвидше
Mineralik 18 Oct, 2020 @ 2:05pm 
Уляна підписана як "Мысли Лены" , чи то спеціально так?
Leafmark^^  [developer] 19 Oct, 2020 @ 10:31am 
Originally posted by Misery I MineraL1K:
де саме ? Можеш вказати момент?
Mineralik 8 Nov, 2020 @ 11:53am 
Originally posted by Leafmark^^:
Originally posted by Misery I MineraL1K:
де саме ? Можеш вказати момент?
Завжди коли діалог іде з Ульяною, але мені здається це помилка файлів, так як у мене є мод "Пацанское Лето" і там часто використовуються "думки персонажів".
Якщо ні в кого більше не має таких проблем, то це в мене проблема
Ender_Teyker 2 Dec, 2020 @ 3:18pm 
У мене чомусь Ольга Дмитрівна підписана,як Саша і ще слово "нажаль" пишеться окремо (на жаль)
Leafmark^^  [developer] 2 Dec, 2020 @ 11:08pm 
Originally posted by Ender_Teyker228:
У мене чомусь Ольга Дмитрівна підписана,як Саша і ще слово "нажаль" пишеться окремо (на жаль)
Це може бути через конфліктуючі моди. Попробуй видалити якісь модифікації і зайти. А з "нажаль" підправим
MAKE US WHOLE 10 Jan, 2021 @ 9:29am 
якщо події відбуваються у 1987 році, то чому на воротах табору тризуб, у радянські часи це була заборонена символіка
Zefir 14 Jan, 2021 @ 12:00pm 
Якщо ворота зачинити, то тризуб стане вже не тризубом...
=T E R P I M= 14 May, 2022 @ 4:06pm 
Не буду витрачатись на рецензію у тисячу слів, а скажу лише, що потрібно банально почати перепроходити цей Пролог доти, доки в очі перестануть кидатися усіляки пройоби з текстом, переходами між локаціями, та зникне це недоречне панібратство, яке чомусь присутнє в перший же день нашого перебування у таборі. Якщо авторам досі цікава ідея українізації спільноти нашої улюбленої гри, то раджу зайнятися її перекладом, звичайним перекладом оригінальної гри. Як ви це зробите - ваша ж справа, тут рамок немає, хоча осуду ніколи не уникнути:winter2019happydog:
Leafmark^^  [developer] 15 May, 2022 @ 2:36am 
Originally posted by 88:
Не буду витрачатись на рецензію у тисячу слів, а скажу лише, що потрібно банально почати перепроходити цей Пролог доти, доки в очі перестануть кидатися усіляки пройоби з текстом, переходами між локаціями, та зникне це недоречне панібратство, яке чомусь присутнє в перший же день нашого перебування у таборі. Якщо авторам досі цікава ідея українізації спільноти нашої улюбленої гри, то раджу зайнятися її перекладом, звичайним перекладом оригінальної гри. Як ви це зробите - ваша ж справа, тут рамок немає, хоча осуду ніколи не уникнути:winter2019happydog:

Переклад гри вже є
Її можна завантажити повністю українською мовою на гуртомі
рука blood 25 Mar, 2024 @ 11:08am 
я не знаю, чи це ще актуально, але, у перший день, коли Семен у будинку Ольги і вона його питає звідки він, в одній з думок написано "Сказати їй про те, що я з минулого?"
Єдина помилка - це був початок роботи над цим модом
< >
Showing 1-14 of 14 comments
Per page: 1530 50