Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2

Google Maps Polish Voice
Zanikający głos nawigacji
Cześć, mam problem z modem ponieważ jak do tej pory wszystko działało to od ostatniego czasu nie podaje mi on w ogóle żadnych komunikatów o skręcie, na którym pasie się trzymać, itp. Jedyne co mi działa to zjeżdzanie z ronda i strasznie przytłumione "Skręć w lewo" które da się ledwo usłyszeć.
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Nie instalowałem żadnych nowych modów i nie zmieniałem kolejności moda w menadżerze
Miałem to samo, nawet na podglądzie głosu była cisza, ale zainstalowałem ponownie moda, dałem na samą górę w modyfikacjach i działa
Osobiście mam ponad 100 modów aktywnych i prawdopodobnie problemem było kolidowanie z innym modem, więc danie na samą górę (czyli ustawienie najwyższego piorytetu) pomoże
Skunksik 14 May @ 8:41am 
Originally posted by 𝙔𝙤𝙪𝙣𝙜 𝙋𝙞𝙬𝙠𝙤:
Cześć, mam problem z modem ponieważ jak do tej pory wszystko działało to od ostatniego czasu nie podaje mi on w ogóle żadnych komunikatów o skręcie, na którym pasie się trzymać, itp. Jedyne co mi działa to zjeżdzanie z ronda i strasznie przytłumione "Skręć w lewo" które da się ledwo usłyszeć.

Podbijam, wszystko działało do pewnego momentu, teraz lektor gdy włączam grę działa, ale później jakby zanika...
(tak mod ma ustawiony najwyższy priorytet)
Last edited by Skunksik; 14 May @ 8:43am
PopKotel 15 May @ 5:58am 
Mam ten sam problem. Nie mam ani dużej ilości modów, ani nic nie zmieniałem od czasu kiedy ten mod jeszcze działał.
Kapitänleutnant Von Rudy  [developer] 17 May @ 11:24am 
sprawdźcie wersje moda w menedżerze modyfikacji
Originally posted by Kapitänleutnant Von Rudy:
sprawdźcie wersje moda w menedżerze modyfikacji
u mnie jest 1.8.1, po reinstalacji moda cały czas nie ma głosu.
U mnie (wersja moda 1.8.1) na promods 2.67 na 1.48.5 wygląda to tak, że jedyne co mowi to "nawigacja wznowiona" i milczy (a no tak, i mówi "zjazd" na rondzie i to tyle)
Last edited by witekgt6; 9 Jul @ 5:15am
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Per page: 1530 50