Original War

Original War

Nefarem's History
maro 30 Nov, 2019 @ 10:52am
Misja 5 nic się nie dzieje
Cześć, jestem w 5 misji i po ataku arabów nic się nie dzieje. Dostaję tylko zadania i to wszystko, żadnego sapera ani nic :P
< >
Showing 1-3 of 3 comments
GGChyba  [developer] 23 Dec, 2019 @ 2:15pm 
Czesc, sorry ze tak późno ale steam nie wyświetlił mi powiadomienia a nie zaglądam za bardzo na warsztaty jak nie pracuje nad modem, możesz mi powiedzieć jak to zrobiłeś? Czy progress misji szedł do przodu? oraz co we wcześniejszej misji się stało, czy Gen. Kamyk nie zginął przypadkiem?
maro 29 Jan, 2020 @ 1:36pm 
Z tego co pamiętam to nie zginął, progres nie szedł do przodu, nic się kompletnie nie działo. Mogłem chodzić, ale wszędzie były miny, więc nie zbyt daleko.
GGChyba  [developer] 19 Feb, 2020 @ 3:34am 
Hmmm, dopiero teraz przeczytałem 'dostaje zadania i nic się nie dzieje', czy jedno z tych zadań nie nazywa się "znajdź wzniesienie aby się skontaktować z dowództwem' czy jakoś tak ;p, w prawym górnym rogu (ale nie aż tak górnym bo miny ;p) nalezy wejśc Nefaremem i zainicjuje się dialog. Jesli to już robiłeś i nic się nie działo to: podrzuciłbyś zapis save z tej misji? albo nagrał filmik jak byś wolał. Zgaduję że grasz także na wersji Steam jeśli chodzi o original war a nie na jakichś WIPach? i zgaduję, że odpalałeś misję od nowa aby sprawdzić czy to nie jest jakiś jednorazowy bug?
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50