Hearts of Iron IV

Hearts of Iron IV

Regnum Poloniae 3.9.8
Mórrígan 1 Feb, 2020 @ 12:17pm
Problem with Events
Every time I play with both this and Historical Poland: National Focus Tree & More mod when I do national focus that should trigger a event, nothing comes up and i can't do next one. When I point the cursor at national focus, It says: "Invalid event with id:" and the event id. Is there anything I can do about this?
And from unknown reasons i have "holes" in Poland, which are states that nobody own and nobody can own. It's not a big problem, but fix for that would be cool too.
To make sure: I turned off all mods except these two.
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Wilczero 2 May, 2020 @ 2:06am 
PL
Wydaje mi się, że znalazłem błąd. Chodzi o event z drzewka Romanowów. Gdy po wykonaniu Rozkazu 66 i pokonaniu czechosłowacji klikam decyzję o stworzeniu protektoratu Królestwa Czech po prostu nic się nie dzieje. W decysji są wymagania ale nie ma efektu po wybraniu. Jest to praktycznie nicnieznaczący błąd i chwila roboty ale mam nadzieję, że chociaż tak mogę pomóc.
ENG
I think I found a mistake. This is an event from the Romanow tree. When, after completing Order 66 and defeating Czechoslovakia, I click on the decision to create a protectorate of the Kingdom of the Czech Republic, nothing just happens. There are requirements in the decision but there is no effect when selected. This is a practically insignificant mistake and a while, but I hope that I can help at least.
Werbell 5 May, 2020 @ 2:44am 
Mam podobny problem tylko że jak atakuję czechosłowację ona jest gwarantowana przez Francję. Wilczer ta decyzja działa tylko jak jeszcze jesteś w wojnie z czechosłowacją. Dziwna logika wiem. Musisz zająć Zaolzie, Terncin, Słowacja Zachodnia, Wschodnia i Morawy w czasie wojny z czechosłowacją nie po niej bo się popsuje, podobnie jest z innymi protektoratami. Co do mojego problemu, możecie ustawić żeby czechosłowacja nie była od początku gry gwarantowana bo to psuje całą zabawę.
Margos 16 May, 2020 @ 5:33am 
foxu1643, a możesz powiedzieć jak to ustawić?
PeterGyp 31 May, 2020 @ 1:20am 
Originally posted by Margos:
foxu1643, a możesz powiedzieć jak to ustawić?
na początku jak tworzysz nową gre masz własne opcje gry i wchodzisz i szukasz gwarancje
zaodrze244 29 Nov, 2020 @ 11:27pm 
ja mam problem z drzewkiem Wettynów bo nie wybucha wojna domowa w niemczech
Last edited by zaodrze244; 29 Nov, 2020 @ 11:27pm
Lisu 26 Feb, 2021 @ 11:56am 
Originally posted by zaodrze244:

ja też :/
Ojejciu 5 Apr, 2021 @ 2:01pm 
Originally posted by zaodrze244:
również
< >