Garry's Mod

Garry's Mod

40 betyg
FpsConsoleBoost (Optimize addon)
   
Utmärkelse
Favorit
Favoritmarkerad
Avfavoritmarkerad
Content Type: Addon
Addon Type: Tool
Addon Tags: Fun, Realism
Filstorlek
Lades upp
Uppdaterades
12.493 KB
13 apr, 2022 @ 3:19
13 apr, 2022 @ 4:17
2 ändringsnotiser ( visa )

Abonnera för att ladda ner
FpsConsoleBoost (Optimize addon)

I 1 samling av sralasobaka
Phasmophobia (Phasmogmod)
66 artiklar
Beskrivning
📝Information📝
Hello, this addon is a modified version of #FpsBoost, I added new commands to it that remove unnecessary or just subtle details, I also changed the text!

🛑Control🛑
How to use the addon? The addon can be configured with the following commands: (write in the chat)
- /fpsboost (includes boost panel)
- /fpsreset (restart fps settings)

❔Questions❔

1. Why is this addon needed?
Answer: not every person has a normal computer :D

2. Are there incompatible addons?
Answer: So far I haven't found them.

3. How does this addon work?
Answer: It removes all unnecessary or unobtrusive details of Garrys mod, thus increasing FPS

4. Did you make this addon yourself?
Answer: no, I downloaded the fps addon, redid it, and in the end it turned out

5. My fps didn't go up, what should I do?!
Answer: delete all your 506 addons

6. Does this addon work on servers?
Answer: I don't know, you can try

7.how much fps increase from this addon?
Answer: from 40 to 300

8. Will you update FpsConsoleBooster?
Answer: Maybe :l

9. What to do if fps drops?
Answer: /fpsreset, On some maps, FPS can drop significantly when the Addon is enabled

10. What to do if fps drops? (X.2)
Answer: Not on every PC, addon will work)

11. Does this addon work with other boosters?
Answer: Perhaps, It seems like it does not work with #Improved Fps Booster

🔑Tips From The Author🔑

Also, if you still lag, use the launch options: -novid -high -swapcores -malloc=system -nojoy -console -softparticlesdefaultoff -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd [
❕Tags❕
fps, fpsboost, lags, лаги, фпсбустер, Boost fps, Fps addon, фпс аддон, fps boost, фпс бустер, буст фпс
Populära diskussioner Visa alla (2)
1
4 maj, 2023 @ 10:53
KLISTRAD: Any videos of FpsConsoleBoost out there yet? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
sralasobaka
0
8 nov, 2022 @ 8:27
KLISTRAD: Bugs Report
sralasobaka
16 kommentarer
StarfleetPups 18 jun, 2023 @ 5:58 
you should have posted that in the description
sralasobaka  [skapare] 17 jun, 2023 @ 4:46 
@StarfleetPups write in console this: net_graph 0
StarfleetPups 16 jun, 2023 @ 16:55 
also it was your addon that caused the visual system
StarfleetPups 16 jun, 2023 @ 16:54 
how do i remove the fps info that on my screen? i even removed the mod and it still there
sralasobaka  [skapare] 25 maj, 2023 @ 1:21 
@ItzMrBow I don’t know the exact answer to your question, most likely a conflict with another addon
Burnt Hashbrown 17 jan, 2023 @ 8:13 
I uninstalled this mod cause it didn’t do anything for me but the FPS Booster Text was still at the bottom of my screen and it’s really annoying when I want a clear view, how do I get rid of it? There should be a way to get rid of the text in the menu but there isn’t, I also removed all my mods and it’s still there. If anyone knows a fix to this thank you
KotKartofel 19 aug, 2022 @ 1:49 
2 фпс бустера поставил с 60 до 200 поднял спасибо
Gasmask09 1 jun, 2022 @ 6:34 
слабо помогает, другой фпс бустер как по мне лучше помгал
peteg skinny 26 apr, 2022 @ 17:45 
how do i remove the fps text
DarkynuSan 23 apr, 2022 @ 7:37 
а это клиентский мод, или серверный?