This topic has been locked
Vac itirazi
Merhaba Steam Destek Ekibi,

Hesabımda (Steam ID veya Profil Linkim: [https://gtm.steamproxy.vip/profiles/76561198835350075/]) VAC banı olduğunu gördüm. Bu durumun bir hata sonucu gerçekleştiğini düşünüyorum.

Hiçbir zaman hile yazılımı, üçüncü taraf program, script veya oyun dosyalarına müdahale eden herhangi bir yazılım kullanmadım. Oyunlarımı her zaman adil ve kurallar çerçevesinde oynadım. Bilgisayarımda yalnızca resmi Steam oyunları ve güvenilir yazılımlar bulunmaktadır.

Banın geldiği tarih: [25/06/2019]

Oyun sırasında bilgisayarımda arka planda yalnızca [örnek: Discord, tarayıcı, ekran kartı yazılımı gibi] programlar açıktı. Hile ile ilişkilendirilebilecek herhangi bir şey kullanmadım.

Bu nedenle banın yanlış olduğunu düşünüyorum ve hesabımın tekrar detaylı bir şekilde incelenmesini rica ediyorum. Eğer inceleme sonucunda yanlış bir tespit olduğu ortaya çıkarsa, banımın kaldırılmasını istiyorum.

Teşekkür ederim,
Saygılarımla,
[AHMETRESUL]
< >
Showing 1-5 of 5 comments
if the ban was falsely applied, it would have been removed already.

what ever chat AI you used or copy/paste message you found never worked. you cannot appeal a vac ban.

did you buy the account? if so, go complain to who ever you bought it from.
Bu yasak doğrudur, yoksa çok uzun zaman önce otomatik olarak kaldırılmış olurdu, asla kaldırılmayacak.

VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz.

https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/571A-97DA-70E9-FF74
https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/647C-5CC1-7EA9-3C29

Neden VAC yasağı aldım?
VAC yasaklamaları bir hesap veya farklı bir hesaba tanımlı bir telefon numarasını kullanan bir hesap hile yazılımı kullanırken VAC korumalı bir sunucuya bağlandığında verilir.

Valve Anti Hile (VAC, Valve Anti-Cheat), Valve’ın sunucularına bağlanan kullanıcıların oyun dosyalarını düzenli olarak kontrol ederek onlara avantaj sağlayabilecek bir üçüncü taraf yazılımının kullanılmadığını kontrol eder. Bu tür bir yazılım tespit edilirse, hesaba VAC yasaklaması verilir.

Hangi yazılım veya programın buna neden olduğunu söyleyebilir misiniz?

Hayır. VAC tarafından güvence altına alınmış sunuculara bağlıyken tespit edilen hile sonucu alınan VAC yasaklamalarında hileyle ilgili herhangi bir bilgi vermemekteyiz. Her VAC yasaklamasının ayrıntılı kaydı bizde mevcut durumdadır ancak bu bilgiyi paylaşmamız sadece hile geliştiricilerinin yararına olacaktır. VAC ekibi, Valve Anti-Hile verimliliğini artırmak için düzenli olarak yanlış VAC yasaklanması iddialarını araştırmaktadır.
Last edited by C²C^Guyver |NZB|; 15 Sep @ 6:02pm
Originally posted by Loading:
Merhaba Steam Destek Ekibi,

Hesabımda (Steam ID veya Profil Linkim: [https://gtm.steamproxy.vip/profiles/76561198835350075/]) VAC banı olduğunu gördüm. Bu durumun bir hata sonucu gerçekleştiğini düşünüyorum.

Hiçbir zaman hile yazılımı, üçüncü taraf program, script veya oyun dosyalarına müdahale eden herhangi bir yazılım kullanmadım. Oyunlarımı her zaman adil ve kurallar çerçevesinde oynadım. Bilgisayarımda yalnızca resmi Steam oyunları ve güvenilir yazılımlar bulunmaktadır.

Banın geldiği tarih: [25/06/2019]

Oyun sırasında bilgisayarımda arka planda yalnızca [örnek: Discord, tarayıcı, ekran kartı yazılımı gibi] programlar açıktı. Hile ile ilişkilendirilebilecek herhangi bir şey kullanmadım.

Bu nedenle banın yanlış olduğunu düşünüyorum ve hesabımın tekrar detaylı bir şekilde incelenmesini rica ediyorum. Eğer inceleme sonucunda yanlış bir tespit olduğu ortaya çıkarsa, banımın kaldırılmasını istiyorum.

Teşekkür ederim,
Saygılarımla,
[AHMETRESUL]

first and only thread and its for an appeal, where OP uses Chatgpt, i smell a bought account for the profile "skins". OP after 2278 days that vacban have already been checked and rechecked already, meaning its correct and permanent. If it was incorrect then it would have been removed within couple hours to a month or two after the ban was applied, definitely not after 2278 days. Also this is a community only forum and not an appeal forum. Also Support will give you the same info we giving to you, and also if you go to your profile and click on the info button, it will give you the same info

vacban - https://help.steampowered.com/en/faqs/view/647C-5CC1-7EA9-3C29

Can I appeal my VAC ban?
No. VAC bans cannot be appealed. If a VAC ban is issued incorrectly it will be automatically removed after investigation, but Steam Support does not manually remove VAC bans applied to accounts for any reason.

I was not using my account when it was VAC banned. Can the ban be removed?
No. Any bans added to an account will remain regardless of who was using the account at the time the infraction occurred. Ultimately, the use and security of your Steam account are your responsibility.

While we understand this can be frustrating, we must maintain a zero tolerance policy for cheating to foster a fair game that all players will enjoy.
Last edited by JacquesPatat; 15 Sep @ 9:39pm
The Steam discussions aren't the appropriate place to dispute specific bans, please read the following FAQ
< >
Showing 1-5 of 5 comments
Per page: 1530 50