sebepsiz yere ban
yeni klavye almıştım 3 ekim tarihinde gelecek diye oyuna hiç girmedim ama oyuna girdiğimde ban yediğimi gördüm 3 ekimde ki maçtan dolayı olduğunu gösteriyo ama 3 ekimde hiç oyuna girmedim gece 00.00 dan sonra girme ihtimalimde yok çünkü gece 11.47 geçe yatağa yatmıştım
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Lufia 3 Oct @ 9:02am 
You don't need to convince anyone of your innocence here.

This is the VAC forum, there are only regular users here, and support (which is only reachable via ticket) can't do anything about your GAME ban, which is permanent.
Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması | Bilgi
En son 0 gün önce yasaklandı

?

?

?

VAC?

Hayır.

Counter-Strike 2 oyun yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz.

Oyun yasaklamasına itiraz edebilir miyim?
Hayır. Oyun yasaklarına itiraz edilemez ve bunlar hesaplardan kaldırılamaz.

Oyun yasaklamaları neden verilir?
Counter-Strike 2'deki oyun yasaklamaları, bir oyuncu oyun sistemlerini başkalarını kötü etkileyecek şekilde aşmaya veya bunları kötü yönde kullanmaya çalışırsa verilir.

Örnek olarak şunlar verilebilir: <<<<---------
Hile yapmak.
Yetenek grubunu veya Counter-Strike derecesini dürüst olmayan bir şekilde artırarak veya düşürerek eşleştirmeyi manipüle etmek.
Bot veya otomasyon kullanmak.
Oyun sunucularının veya diğer oyuncuların normal akışına kasıtlı olarak müdahale etmek.

Yukarıdaki nedenlerden verilen oyun yasakları Steam Destek tarafından kaldırılmaz.

https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/4E54-0B96-D0A4-1557
https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/46DB-4CEC-F7E9-49E5

?????
Originally posted by mcQueen peek:
yeni klavye almıştım 3 ekim tarihinde gelecek diye oyuna hiç girmedim ama oyuna girdiğimde ban yediğimi gördüm 3 ekimde ki maçtan dolayı olduğunu gösteriyo ama 3 ekimde hiç oyuna girmedim gece 00.00 dan sonra girme ihtimalimde yok çünkü gece 11.47 geçe yatağa yatmıştım

1 game ban on record | Info
0 day(s) since last ban

bans are delayed and given for one of a few things
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 1530 50