Satın alım ve sorun
Arkadaşlar steama 25 dolar bir yğkleme yaptım para diğer hesapta olsupu için yatırma başarısız oldu parayı bankada dogru hesabıma geçirdim ve bu sefer 50 dolar yükleme yaptım ödemeyi aldı para hesabımdan cıktı kart doğrulama istedi bir şekilde yaptım ama para geçmedi bende iade talebi yaptım ama para hiç bir şekilde gelmiyor bankayı arıyorun paranın satıcıya ulaştıgını beklemede bir paranın olmadığı blokeli bir işlemin olmadığını söylüyorlar 1 kaç kez aradım her konuştugum kişi aynısını söylüyor ama steamda ise bana söylenenler

Bu işlem başarısız oldu; bu da bu satın alma işlemi için gerekli ödemeyi almadığımız anlamına geliyor.

Bankanız, bu tutara bloke koydu. Bankanız, işlemin başarısız olduğuna emin olduktan sonra bu blokeyi kaldırabilir. Lütfen bankanıza aşağıdaki metni iletin. Metinde, başarısız işleme dair bilgiler yer almaktadır.

Sayın ilgili,
2025-08-15 tarihinde yapılmış aşağıdaki satın alma işlemi, ödeme alınmadan satıcı tarafından reddedilmiştir. Ancak, samet aytaç'nin hesap özetinde hâlâ 50.00 USD tutarında bir ücret görünmektedir. Bu işlem, satıcı tarafından asla sonuçlandırılmayacaktır.

Steam Games, müşterinizin bakiyesine erişebilmesi için bu blokenin kaldırılmasının talep etmektedir.

İşlem Kimliği:
Satıcı: Steam
Kart Sahibinin Adı ve Soyadı:
Kredi Kartı Türü, Son Dört Hane: MasterCard
Tutar/Yetkilendirme tarihi
50.00 USD / 2025-08-15

Bu konuyla ilgili yardımlarınız için teşekkür ederiz.

Bankanızın ücreti henüz hesabınıza geçirmediğini duyduğum için üzgünüm. Satın alımınız iptal edildiği için bu ücret Steam tarafından tahsil edilmemiştir ve banka işlemlerini hızlandırma imkanımız bulunmamaktadır. Ücretin, hesabınıza iadesi tamamen bankanızın sorumluluğundadır.

Gelişmeler için lütfen bankanız ile irtibat hâlinde olun. Bu işlem hakkında elimizdeki tüm bilgileri size sağladığımız için bu destek talebini kapatıyorum.

Para şuan nerede hangi hesapta sorun bankada mı steamda mı hiç bir bilgiye sahip değilim
< >
Showing 1-1 of 1 comments
Aynı durumu 100 dolar 32 gündür yaşıyorum yüklü bir tazminat açma hakkına sahibiz diye düşünüyorum
< >
Showing 1-1 of 1 comments
Per page: 1530 50