Steam Envanterim ve Pazar açılmıyor.
Herhangi bir VAC ban veya topluluk pazarı banı yiyecek aktivite de bulunmama rağmen. (Rekabetçi oyunlar oynamıyorum.) Dün envanterime erişmek istediğimde erişemediğimi farkettim. 24 Saat geçtikten sonra düzeleceğini gördüğüm içeriklerden sonra beklemeye karar verdim ve şu an hata aynı şekilde devam etmekte. Steami kapatım modemimi resetlemeyi de denedim.

Üzgünüz!
İşleminiz sırasında bir hata meydana geldi:

Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz. Lütfen bekleyin ve talebinizi daha sonra tekrar yineleyin.

şeklinde bir hata alıyorum. Konuyla ilgili bilgisi olanların desteğini rica ederim. Steam desteğe nasıl ulaşacağım konusunda da yardım edebilirseniz sevinirim.
< >
Showing 1-15 of 18 comments
Steam bazen kısa sürede çok fazla işlem görünce, envanter ve pazarı geçici olarak kapatabiliyor, Steam istemcisini yönetici olarak açmayı, önbelleği temizlemeyi veya web üzerinden girmeyi deneyebilirsin, işe yaramazsa, httpshelpsteampoweredcom’dan destek talebi oluşturup, sorunu yazabilirsin.
M3RT3R3N 23 Oct @ 8:33am 
ben hiç denemedim daha önce girmeyi tüm cihazlarımda açılmıyor
Açılmıyor
4kJapon 23 Oct @ 9:21am 
bendede açılmıyor sizde açıldı ise nasıl açıldı
xTheRun 23 Oct @ 9:34am 
Bendede acılmıyor sizde şuan ne durumda ?
mýth 23 Oct @ 9:46am 
Bende de halen açılmıyor sizinkiyle aynı hatayı veriyor son zamanlarda steamde oyun dahi oynamadım ban yediysem neden yediğim bile gözükmüyor
açılmıyor aynı şekilde çözüm bulan yardımcı olsun lütfen
[RIF4T] 23 Oct @ 10:11am 
bende de aynı hata var cs2 deki skin muhabbetinden dolayı çökmüş olabilir belki
Apoxian 23 Oct @ 10:38am 
Cs ye gelen son güncellemeden sonra ilk defa ben de durduk yere aynı sorunu yaşamaya başladım.
roverandom 23 Oct @ 10:48am 
bendede açılmıyor
Bir değişiklik yok hala çalışmıyor bende de
Neostigmin 23 Oct @ 11:52am 
CS2 güncelleme sonrası oyun içi takas sisteminde değişiklik oldu ve değerli itemlerin pazar fiyatlarında çok sert düşüş yaşandı ve örneğin 1 dolarlık itemler bir anda 50 - 60 dolar seviyelerine çıktı onunla alakalı olabilir. Çünkü insanlar milyonlarca dolar kar etti veya zarar etti.
waterjug 23 Oct @ 2:07pm 
Bende yaşıyorum ve steam destekte bununla alakalı bir talep oluşturulmuyor çok saçma
< >
Showing 1-15 of 18 comments
Per page: 1530 50