Останнім часом ви зробили забагато запитів. Будь ласка, зачекайте і спробуйте надіслати запит пізніше.
Останнім часом ви зробили забагато запитів. Будь ласка, зачекайте і спробуйте надіслати запит пізніше.

Вимкнув усе що зв'язано зі стімом (в мене був тільки SIH)), вимкнув мережу впн яка в мене не була ввімкнена а простоювала як доступне мережеве підключення адаптера. закрив браузер, почекав хвилин 20. результат той же:
< >
Showing 1-4 of 4 comments
ти бачиш це повідомлення, бо стим думає, що ти занадто часто робиш запити. просто зачекай кілька годин, закрий усе пов’язане зі стим і спробуй знову. якщо не допомагає зміни мережу (вайфвай, мобільний інтернет) або перезавантаж роутер, щоб отримати нову айпи.
Originally posted by sourcelord:

Вимкнув усе що зв'язано зі стімом (в мене був тільки SIH)), вимкнув мережу впн яка в мене не була ввімкнена а простоювала як доступне мережеве підключення адаптера. закрив браузер, почекав хвилин 20. результат той же:
спробуй впн також увімкнути
Як буду вдома перезавантажу роутер, може з ним проблема. Бо з телефона та ж сама ситуація
Neigbor 24 Oct @ 10:57am 
у мене з телефону було все добре але вже теж не можу. У мене з пк вже 4 дні не відкриваєть не Інвентар не ринок
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Per page: 1530 50